Baba
Vendredi 16 Janvier 2009

Notez [Ignorer]
ko firti woonde puulo e aduna hande o?
 Bah Samba Tubak
Dimanche 15 Mars 2009

Notez [Ignorer]
KO MI ALMUUDO PULAAR MIZO LAAKNA JAQNGINOOWO KEBLIIZO PAMMINOOWO.

HAA JOONI MI SEERAANI ZAVVUDE OOZOO KAQNGE MAA WON LEBBI YIITUDE.
KO MI ALMUUDO PULAAR MIZO LAAKNA JAQNGINOOWO KEBLIIZO PAMMINOOWO.

Aan ceerno musitzo tedduzo, ganndo baawzo jarlitaniizo leñol mum fulbe,mi salminii-ma mi yettii-ma mi juurii-maa ma.

Mizo laaknu-ma ngam jokkude jaqde am pulaar no neworii fof, e holi miijo-maa e ballal-maa? a jaraama!
Mbii'atee Bah Samba Tubaak.

Njibinaa-mi ko Senegaal to Boosoya Ouro Mollo kono xeesii-mi ko Mbuur e mawnu-mi ko e ladde,
hannde e ngee ñallunge ngoor-mi ko zoo e leydi Itali e wuro wii'eteengo (BOLZANO).

Ko mi almuudo Pulaar, mizo yizzonoo jokkude jaqde am Pulaar. Kono gila puzzii-mi jaqngude abajada men e kelme e
koqnguzi e huunde e celluka Pulaar,haa e ngee ñallunge mi dañaani dabi (ceerno)

Nde tawno kadi zoo e Itali nokku mbo koz-mi oo (Alto Adige) alaa duze Pulaar tee o heewaani fulve,
mi wuuri e makko ko inna tolnoo e duuvi noogaas kono haa jooni mi yiyaani e makko fedde fulve tawa ko javngoove Pulaar.

Zoo ko jolfuve tan mbay zoo no kooce e pelle e pene mum'en diine murit ze ngasata ngoni zo.
Mizo hatojini dabi baawzo heblude-mi e jaqde Pulaar no haanirta nih, hay sinno ko e internet (gese) ina waawa wonde so
welii geno.So zum yawtii mizo humpit-maa musitzo e sukkere am, mi hevaani jaqngude binndi Farayseere, Eqngele,

ko binndi men Pulaar e quraana, Italiyeere puzzii-mi naftoraade seeza mo yawnaaki.
Ceerno musitzo tedduzo, mizo laakna ngal ballal e innde PULAAGU e FULFULDE. Yo wuur wuurtinoove pulaagu e fulfulde e zo ve ngoni fof,
aamiin yaa barke joom ngoo weeyo Naange Hoodere buuzal maqngal joom am! A jaaraama yoo geno yi'iize musitzo am!

Kowonaa zuum ko, mizo lamvndo maa hol no foti njeenetezaa?
Sabu njaqnginnde, ko golle cattuze, ina lavndii njovdi hakke mum.
Mizo sabbu jaabawol maa, a jaaraama kadi!!

Kozol Bah Samba Tubak.
 Bah Samba Tubak
Dimanche 15 Mars 2009

Notez [Ignorer]
Banndiraaɓe tedduɓe, annduɓe, daraniiɓe ngam ɓamtude jaŋde e binndi, e taro Pulaar(fulfulde) on calminaama. Lowre ndee he nde ŋarɗi, kono so ina newii kala helmere ɗowoore Frayseere yoo helmere Pulaar sawndine ɗoon. yeru: preview, envoyer, ecrire une reponse, accès membres eken... on njaaraama .
 Aliw Yero Sih
Dimanche 5 Avril 2009

Notez [Ignorer]
Wonaa jaabowol, kono ko ngam jokkondiral am e tapitalpulaaku woni miijo am, sabu ndeereeru am e anndondirde e sagataa6e men Bordo.
Yo wuur pulaar
Hannde e o aduna no wayi yajde ni, firde helmere pullo ko huunde nde dattaani, sabu ordinateruuji, telefonaaji e kala kala ine ngoodi, kono tan pullo ko aadee egga hoza, mo alaa ko woni muuyaande mum so wonaa yo jawdi mum haar e kala mbaydi tawa ko e kisal.
Hannde pullo ha jooni ko egga hoza, ngam njiilaw ngalu sabu danndude 6esngu mum e jawdi mum tawa ko e kisal
Ko miin almuudo pulaar
Njeyaami ko Boynaaji, falnde Maatam, leydi Senegal
Ngon-mi ko Florence, Kentucky, Amerique
joom: [www.Gerngalfulbe.com ] url:http:// ko e gollal wona
 mamadou mbengue
Dimanche 11 Juillet 2010

Notez [Ignorer]
ko mine almuudel pulaar mi sal mi nii moon
mbodo jeyaa ton to abdalla jeeri
 mamadou mbengue
Dimanche 11 Juillet 2010

Notez [Ignorer]
mballee kam e situjii pulaar
 Chloe Disanti
Lundi 20 Juin 2011

Notez [Ignorer]
Salutations à tous,

Premièrement, offrez-moi la possibilité de vous démontrer mon appréciation pour toutes les très 'à propos' infos que j'ai découvertes sur cet formidable forum de discussions .

Je ne suis pas assuree d'être au meilleur endroit mais je n'en ai pas trouvé de meilleure .

Je viens de Uxbridge, canada . J'ai 47 années et j'éduque 6 agréables enfants qui sont tous âgés entre huit et 10 années (1 est adopté). J'adore beaucoup les animaux et je fais de mon mieux de leur garantir les marchandises qui leur rendent la vie plus splendide.

Merci à l'avance pour toutes les formidables débats dans le futur et je vous remercie de votre compassion pour mon français moins que parfait: ma langue maternelle est le mandarin et je fais de mon mieux d'éviter les erreurs mais c'est très complexe !

Ciao

Arthru
 musa bah
Dimanche 13 Novembre 2011

Notez [Ignorer]
mi sallminimon bandirabe!!! mi weltima ha no fewi e golle mon

Votre nom :

Votre email :
 (non publié)

Balise embed   Annuler ou
Votre vidéo sera affichée en dessous de votre post.